Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ - ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ Ή ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ;


Ατελείωτες ώρες συζητήσεων , πολύ μελάνι έχει χυθεί για  το πως (πλωτό ασθενοφόρο ή ελικόπτερο)πρέπει να γίνεται η διακομιδή των ασθενών. Το ζητούμενο είναι  η έγκαιρη αντιμετώπιση του περιστατικού.
Σας παραθετούμε  ένα περιστατικό που συνέβει σε ένα νησιωτικό δήμο, στην Σίφνο.
"Σήμερα (27-03-2017) είχαμε πάλι στην Σίφνο ένα περιστατικό που ένας νέος άνθρωπος έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Αυτή την φορά δεν ήταν πανω απο 70 ετών,όπως μας έλεγαν άλλες φορές. Γιατί πανω απο 70 ετών δεν έχουν προτεραιότητα. Μας έκοψαν το ελικόπτερο της ιντεραμέρικαν που πληρώναμε με δικά μας λεφτά από τον Δήμο γιατί θα μας είχαν βάση στην Σύρο για ότι χρειαστεί. Το αποτέλεσμα είναι ότι σήμερα πάλι ήρθε ελικόπτερο της πυροσβεστικής και αυτό με καθυστέρηση και με χίλια παρακάλια. Ο Δήμος Σίφνου έχει κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες τις οποίες σύντομα θα δημοσιεύσουμε,αλλά δεν βρίσκει ανταπόκριση. Οι γιατροί και το προσωπικό του ιατρείου Σίφνου δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό πάντα.Αλλα δεν φτάνει αυτό Δυστυχώς.Απο τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα. Μήπως κάποιοι παίζουν με τις ζωές μας και ενδιαφερονται μόνο για τις εισφορές μας και το υψηλό ΦΠΑ; "

http://kaipoutheos.blogspot.gr/2017/03/blog-post_17.html


Σχόλιο
Οι νησιωτικοί Δήμοι θεωρούνται από την Πολιτεία Δήμοι δεύτερης κατηγορίας. Μήπως η ΚΕΔΕ πρέπει το θέμα να το βάλει ως πρώτη προτεραιότητα και από τα λόγια να πάει στην πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου