Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ


Φωτογραφία: aiakosrex.blogspot.gr

Κώστας Μωρόγιαννης
Tο Σάββατο ανήμερα της 25ης Μαρτίου 2017 κατά την διάρκεια  των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ο Δήμος Αίγινας τίμησε τον Αιγινήτη υποπλοίαρχο του Λιμενικού Σώματος κ. Αργύρη Φραγκούλη ο οποίος διακρίθηκε και τιμήθηκε πρόσφατα από το Σώμα του για την αυτοθυσία που επέδειξε στην προσπάθεια του ως κυβερνήτης περιπολικού Ανοικτής θαλάσσης στη διάσωση προσφύγων ανοικτά της Λέσβου.
Πρόκειται για την εφαρμογή της απόφασης που είχε λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο Αίγινας: "για την αποφασιστικότητα, το ήθος και την γενναιότητα που επέδειξε κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του, ιδιαίτερα στη διάσωση μεγάλου αριθμού προσφύγων και μεταναστών κατά την διετία 2015-2016". Ύστερα από πρόταση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κυρίου Νίκου Οικονόμου. 
 Η βράβευσή του τιμά το νησί μας και την οικογένεια του. 
Αυτή η  βράβευση αποκτά συμβολικό νόημα καθώς την ίδια μέρα  ημέρα τιμούμε τους άξιους άνδρες της Ελληνικής Επανάστασης .  
Σύντομο Βιογραφικό
Ο Υποπλοίαρχος Λ. Σ. Φραγκούλης Αργύριος κατάγεται από τη Πέρδικα, σπούδασε στην Α.Ε.Ν. Πλοιάρχων και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εισήχθη στο ΛΣ το 2006.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου