Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 23-03-2017 - ΕΙΠΑΝ ....ΚΑΙ ΛΑΛΗΣΑΝ!


ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Έκανε λόγο για την έντονη παραβατικότητα που επικρατεί στο νησί μας, ανέφερε ότι πήγε οικιοθελώς στην Αστυνομία και όχι με την διαδικασία του αυτοφώρου για την αποξήλωση μιας παράνομης κατασκευής. Τόνισε ότι πήρε την πρωτοβουλία να "καθαρίσει" το αρρωστημένο περιβάλλον, ευχαρίστησε την Αστυνομία για την συμβολή της αλλά και για την συνεργασία της. Ανέφερε χαρακτηριστικά  ότι όλοι μαζί πρέπει να επιβάλουμε την τάξη και να αντιδράσουμε σε κάθε είδους παράνομα φαινόμενα. Συνεχίζοντας είπε ότι ο αγώνας μόλις τώρα άρχισε και δεν θα σταματήσει μέχρι να επέλθει  η νομιμότητα στην Αίγινα. Κλείνοντας είπε ότι δεσμεύεται να εφαρμόσει τις εντολές των Εισαγγελικών Αρχών και παρότι του έχουν δεσμεύσει το ΑΦΜ του για αυθαιρεσίες που έχουν γίνει στο νησί μας, ποτέ δεν θα προδώσει την ψήφο και την εμπιστοσύνη των πολιτών και σίγουρα στο τέλος κερδισμένη θα είναι η ΑΙΓΙΝΑ.
Ν. ΠΤΕΡΟΥΔΗΣ
Συμφώνησε σε ότι είπε ο Δήμαρχος αναφέροντας ότι θα σταθεί στο πλάι του σε τέτοιου είδους φαινόμενα.
Φ.  ΤΖΙΤΖΗΣ
Καταδίκασε την παρανόμια αναφέροντας ότι ήταν καιρός "να σπάσουμε τα αυγά" χωρίς διαχωρισμούς άλλωστε το Δημοτικό Συμβούλιο ασχολείται για 20 χρόνια με τα ίδια άτομα. Έκανε επερωτήσεις για τα έργα του γηπέδου Αίγινας , για την υδροδότηση της ΠΕΡΔΙΚΑΣ και για την στήριξη του πρωτογενή τομέα με ειδικό τιμολόγιο.
Α.  ΝΤΕΛΛΗΣ
Τόνισε ότι η κατασκευή ΕΛΛΙΚΟΔΡΟΜΕΙΟΥ είναι απαραίτητη για τις ανάγκες των κατοίκων του νησιού μας.
Σ. ΔΟΥΚΑΣ
Ανέφερε για την ανασυγκρότηση της Επιτροπής Υγείας ενόψει των εορτών του Πάσχα αλλά και του καλοκαιριού.
Γ.  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Δήμος οφείλει να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα αλλά ταυτόχρονα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τους δασικούς χάρτες και πρέπει σύντομα να δοθεί λύση στις περιοχές του Μεσαγρού τόσα. Μαρίνας της Βαγιάς των Αγίων, της Σουβάλας και  του Μαραθώνα.
Ν  ΠΟΥΝΤΟΣ
Έκανε αναφορά για τον Υποθαλάσσιο Αγωγό  το Ευνάρδειο  για την μελέτη του γηπέδου και για την μη λειτουργία των βυθιζόμενων κάδων.
Σ.  ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ
Ως Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού ενημέρωσε το σώμα σχετικά με το χρονοδιάγραμμα των εργασιών στο γήπεδο Αίγινας, αναφέροντας ότι ίσως πρέπει να ξαναδούμε την μελέτη του έργου.
Κ.  ΣΑΛΠΕΑ
Ευχαρίστησε τους συναδέλφους της για την εμπιστοσύνη τους σχετικά με την επανεκλογή της στην θέση του Γραμματέα και είναι έτοιμη να παραχωρήσει την θέση του Γραμματέα σε όποιον σύμβουλο την θελήσει ,  την οποία αποδέχτηκε για την ομαλή λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου