Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΙΓΙΝΑΣ - ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΛΛΗΣ

Πηγή φωτογραφίας http://www.saronicmagazine.com

του Κώστα Μωρόγιαννη
Στο χθεσινό Συμβούλιο η ηρεμία, οι καλοί τρόποι συμπεριφοράς, η ευγένεια, και ο σεβασμός προς τους συναδέλφους κράτησαν για λίγο.
Από κει και περά άρχισαν τα όργανα.... η μάλλον οι καβγάδες
Με ύβρεις και χαρακτηρισμούς τους οποίους αδυνατώ να γράψω ακριβώς, ως γνωστόν, υπάρχει και ο νομός περί τύπου.
Φωνές, βρισιές, αποχωρήσεις πριν το τέλος της συνεδρίασης, χτυπήματα "κάτω από το τραπέζι", όλοι εναντίον όλων και αλλά ευτράπελα είχε η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας.
Ήταν η πρώτη συνεδρίαση μετά την επανεκλογή του Νίκου Οικονόμου στην θέση του προέδρου του σώματος. Δυστυχώς όμως δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα και τις κόντρες ορισμένων και η κατάσταση ξέφυγε ολοκληρωτικά.
Μια κατάσταση η οποία αν συνεχιστεί έτσι όπως εξελίχτηκε χθες το βράδυ και δεν μπει φραγμός σε αυτόν τον κατήφορο που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό τότε σίγουρα στο μέλλον, οι συνεδριάσεις δεν θα τιμούν κανέναν απολύτως.
Η αλήθεια είναι ότι , οι συνεδριάσεις σε γενικά επίπεδα έχουν συχνές εντάσεις, και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό όταν γίνονται με πολιτικές αντεγκλήσεις. Όταν όμως οι εντάσεις γίνονται για προσωπικές διαφορές οι δημότες εύκολα βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα.
Αυτή τη φορά όμως φαίνεται πως η κατάσταση προχώρησε καθώς για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους οι συχνές διακοπές από την πλευρά του συμπολιτευόμενου Δημοτικού Συμβούλου κ Λευτέρη Πάλλη ξεπέρασαν τα όρια αφού "στόλισε" το πρόσωπο του Δημάρχου με τις λέξεις ψεύτη και ανθοδέσμη κατονόμασε τον Αντιδήμαρχο Κώστα Γεννίτσαρη αετόπουλο τον Αντιδήμαρχο Βαγγέλη Δέδε ψεύτη και γλάστρα και τέλος τον πρόεδρο του σώματος Νίκο Οικονόμου μαύρο πρόβατο!
Παρά τις συνεχείς εγκλήσεις του προέδρου να σταματήσει.....  βρίζοντας τους πάντες και τα πάντα απεχώρησε πριν την ολοκλήρωση των θεμάτων!!!!!
Σε αλλά σημεία είχαμε και αντεγκλήσεις με ποδοσφαιρικούς όρους μεταξύ του Φίλιππου Τζίτζη και του Νίκου Πτερούδη ....αλλα και Φίλιππου Τζίτζη και Δημάρχου σε επίπεδο ειρωνειών μεταξύ τους.
Η συνέχεια στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο...... μέχρι τότε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΙΓΙΝΑ....

10 σχόλια:

  1. Ο μεγαλυτερος κολοτουμπας Δημοτικος Συμβουλος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μονο που ξερει ειναι να κοπαναει τα χερια του και να φωναζει παντα εκτος μικροφωνου.....ηθελε να γινει και Αντιδημαρχος...χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ δωστου κανενα εργακι να βγαλει το σκασμο....και εσυ ολα τα εργα στο Χρησταρα τα δινεις....σε πηρανε χαμπαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι ρε Λευτερακι ανθοδεσμη και ψευτη τον Δημαρχο...
    Ντροπη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4.51μ.μ κολοτουμπας???
    Αυτος δεν εβριζε το Μουρτζη τοσα χρονια ? Ε αυτο κανει και τωρα που την ειδες την κολοτουμπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΅Επειδή βρέθηκε Δημοτικός Σύμβουλος να τα πει έξω από τα δόντια, εσείς τον κατηγορείτε. Τον είπαν 'η όχι στο Προσυμβούλιο "μαλακα" και ότι "παίρνει λιγμένα"; Είναι ψέμα ότι είχε συμφωνηθεί τη μισή θητεία ο Μουρτζης και την άλλη μισή ο ΔΈΔΕς; Κατά την γνώμη σας δεν υπήρχαν στον Συνδυασμό άλλοι Σύμβουλοι κατάληλοι για τις θέσεις των αντιδημάρχων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπηρχαν και καλυτεροι ΝΤΑΟΥΛΑΣ στην υδρευση
    Στ ΠΑΛΛΗΣ στα οικονομικα
    Αγ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ στην καθαριοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αμα τελειωσουν τα ηρεμηστικα του ξυπολυτου πριγκηπα να δω ποιος θα σας σωσει.Του εφαγε τη καρεκλα ο ψαρογατος σε ποια καρεκλα θα καθισει τελικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10.06 Υπάρχουν Γεώργιος Μούρτζης, Αγής Μαρμαρινός, Σαλπέα, Πάλλης Ελευθέριος, Θεριανός κλπ. Μη μου πείτε ότι ο Νταβάς είναι πιο μορφωμένος από τον Πάλλη γιατι θα γελάει κάθε παρδαλό κατσίκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή