Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΟΡΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...


Πηγή φωτογραφίας: http://aiakosrex.blogspot.gr/

Ένα επεισόδιο άνευ προηγουμένων σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 , το πρωί σε κατάστημα ενοικίασης μοτοποδηλάτων και αυτοκινήτων στο λιμάνι της Αίγινας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μουρτζης και Δημοτικοί Υπάλληλοι του Δήμου Αίγινας ενημέρωσαν τον επιχειρηματία για την απομάκρυνση πέργκολας που βρίσκεται έξω από το κατάστημα του. Ο επιχειρηματίας αρνήθηκε και περνώντας στην αντεπίθεση κατέθεσε μήνυση εναντίον τους για παράβαση καθήκοντος. Μετά από τις εκατέρωθεν μηνύσεις η Αστυνομία συνέλαβε με την διαδικασία του αυτοφώρου Δήμαρχο,  Δημοτικούς Υπαλλήλους και  Επιχειρηματία .  Οδηγήθηκαν  στο Αστυνομικό Τμήμα του Νησιού για προανάκριση. Έπειτα από 12 ώρες αφέθηκαν ελεύθεροι αφού αποσύρθηκαν οι μηνύσεις

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ
Το κενό που δημιουργήθηκε με την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας έχει επιπτώσεις, δυσκολεύει την καθημερινότητα, και μειώνει την ποιότητα ζωής του νησιού μας. Έτσι καταγράφεται αύξηση των φαινομένων καταστρατηγήσεως των κανόνων κυκλοφορίας και παραβάσεων των κανονισμών για τους κοινοχρήστους χώρους τα τραπεζοκαθισματα και την ηχορύπανση.
Σε προβλήματα όπως το σημερινό δεν μπορεί ούτε ο Δήμαρχος ούτε οι Δημοτικοί Υπάλληλοι να ανταπεξέλθουν με αποτελεσματικότητα λόγω του ότι δεν έχουν τις νομοθετικές αρμοδιότητες.
Όπως τα Σώματα Ασφαλείας είναι ο ενεργός πυρήνας του κράτους, έτσι και η Δημοτική Αστυνομία είναι ο ειδικός πυρήνας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
"Τολμηρό αλλά συνάμα και Σωστό".

Υ.Γ. 
Σας αρέσει να βλέπετε τους Δημοτικούς Άρχοντες και τους Δημοτικούς Υπαλλήλους με "βραχιόλια" εξ αιτίας ελέγχων που παλαιοτέρα έκανε  η Δημοτική Αστυνομία?

1 σχόλιο: